About Us

Повече от четири десетилетия работихме усилено и разработихме устройството за локализиране на дълги разстояния GOLDAKS. Сега, накрая, можем да предлагаме на пазара нашия продукт на всички клиенти по целия свят. Този продукт е привилегирован години от изключителни слухове, разпространявани по целия свят във връзка с възможностите на устройството ни на уникалното устройство GOLDAKS.

Продукти

Уреди за намиране на злато, сребро, бронз, диаманти, пещери и тунели и резервоари

Екипът

Глобален екип от експерти, водени от професори по физика и археолози

Поддръжка

Единствената компания, която предоставя услуги, поддръжка и гаранция

Изследвания и Развитие

Разширени центрове за изследване и развитие – много скоро ще откриете следващото нещо.

През последните месеци приключихме подписването на договора, договор, който ни предостави сътрудничество за разработване на технологии за откриване на тунели. Това технологично новаторство в областта на военните и политическите. Специална технология, която е в състояние да открива подземни тунели и пещери, пещери и въздушно пространство в дъното на земята. Това невероятно технологично за намиране на съкровища, които са разположени на голяма дълбочина в земята в погребални пещери, тунели и камъни и метали като бронз, сребро, злато и диаманти.

В земята има много метали и различни минерали. Ние предлагаме революционно устройство за частни клиенти, които гледат злато, сребро, бронз, диаманти, пещери и тунели, търсещи процес, любимо хоби, предизвикателни и интересни, докато изучават нашата история на земята. йонната технология за откриване на дълги разстояния като злато, диаманти, сребро, метали и други пещери и тунели. Нашият опит в продължение на много години е перфектният продукт и най-доброто откритие в областта на търсене на съкровища.

Резултатите от нашата оригинална и уникална AKS, която доведе до голям брой компании от цял ​​свят, ангажирани с откриването на търсене на съкровища, се опитаха неуспешно да ни имитират като фалшифициране и измама много нищо неподозиращи клиенти. Важно е да се изяснят GOLDAKS – нашата компания е най-добрата компания в областта на откриването на детектиране на съкровища в дългосрочен план TR технология. Технологично се основава на частици от положителни и отрицателни йони във въздуха и земята.

Пробихме алгоритъма, спечелил тази технология, за да постигнем голяма дълбочина на точността на множеството открития на търсене на съкровища в земята. Нашият продукт е чудесно за намиране на съкровища на дълбочина до 30 фута и откриване на древни съкровища или злато на разстояние 3000 фута. Накратко, ако искате да намерите заровено злато или древно съкровище, този GOLDAKS е построен за вас.

Оставете ни съобщение

Оставете ни съобщение

×
Show

Безплатна Доставка В Цял Свят!

Не Пропускайте!

Купете Сега

GoldAks

Вижте Ни В