Ръководство за Употреба

Поздравления

 

за избора на най-модерното устройство в света. Работим усилено за борба с световната епидемия от фалшифициране и ви благодарим, че избирате оригиналния продукт без съмнение. Винаги можете да проверявате автентичността на продукта си на нашия защитен уебсайт. Обърнете внимание на нашето професионално ръководство, за да получите най-доброто от закупения продукт. Ръководството е предназначено само ако вече притежавате оригинален продукт GOLDAKS. междувременно проверете новите ни подробности на нашата страница за поддръжка на нашия сайт: goldaks.com – научете се от нашите експерти как да работите с нашите устройства. също така се препоръчва да се абонирате с имейла си на нашия уебсайт, за да получите изключителни оферти и предварителни поръчки за нови устройства. имат добро търсене, екипът на GOLDAKS

Отворете кутията

уверете се, че всичко е налично

 • Водоустойчив твърд куфар
 • Устройството на главното устройство с прикрепена дръжка
 • Електрическо зарядно за стена
 • Шест антени с връзка към устройството
 • Контролната кутия с клип за панталоните
 • Малък филтър (ако сте поръчали).
 • Гаранционна карта
 • Проверка на серийния номер на контролната кутия
 • Проверка на серийния номер на основното устройство
 • Проверка на серийния номер на гаранционната карта
 • Проверка на серийния номер на малката филтърна единица.
 • Проверка на серийния номер от външната страна на куфара.
 • QR код на гаранционната карта.
 • Ръководство за потребителя на GOLDAKS

Спецификации

Име: 3D-DDT (LR-TR) Технология

 

Система за търсене: микрокомпютърен контрол и отражение на процесора

проводимост и алгоритъм P6FE1M интелигентно развитие.

Диапазон на Търсене: до 5 000 метра

Дълбочина на отчитане: до 70 метра

Заряд: 12V 1600mAh

Честота при включване: 5.6-6KHz

Честота на сигнала: 360-440Hz

Тегло на Опаковката: 3 килограма

Тип на отчитане: злато, сребро, мед, скъпоценни камъни.

Материал на обшивката: Алуминии

Размер на куфара: Прблизително 39x29x11.5 см

Модел на Адаптера: KDL-121000

Входящо напрежение на Адаптера: 100-240V 50-60Hz 0.3A

Изходно напрежение на Адаптера: 12V 1A

Температура на работа: 0°-40°

Материал на куфара: ip66 пластмасово водо-устойчиво

Начини на зареждане: Този уред има инсталирани презареждаеми батерии с време на зареждане 6-8 часа.

Регистриране за Гаранция

 

Поздравления и успехи в резултат на закупуването на мощното ни устройство. След като сте закупили устройството от нас тук, ще бъдете сигурно регистрирани на официалния ни уеб сайт www.goldaks.com и ще получите оригинално потвърждение за гаранционния срок, който ще получите от нас относно устройството, което сте купили от нас. Всеки, който купува оригиналното устройство от нас, получава личен и поверителен код, който ще бъде поставен на определеното място в регистъра за нашата уникална гаранция, която се намира на нашия уебсайт. Важно е да уточним, че тук на нашия уебсайт това е единственото място, което дава окончателно и абсолютно одобрение относно гаранцията на нашето устройство. Никой друг освен нашия уеб сайт може да ви даде разрешение да влезе в сила. Гаранцията, различна от нас и / или нашите дистрибутори, е получила писмено разрешение и оригинален сертификат, който оторизираме, включително оригиналния фирмен подпис. Разбира се, всеки въпрос или проблем, който може да имате в процеса, ви препоръчваме да се свържете с нас и да потвърдите процеса с нас.

Проверете Оригиналността

 

Първо проверете автентичността на продукта със серийния номер на вашата гаранционна карта. Този процес е много важен поради слуховете за фалшифициране. Така че ни помогнете да се борим с фалшифицирането, като въведете серийния номер и се регистрирате на нашия уебсайт. отидете на нашия защитен уебсайт в goldaks.com, за да направите първата стъпка в работата на уникалното си устройство. Що се отнася до възможността за фалшифициране на устройството, моля, уверете се, че серийният номер на устройството се показва на следните места:

1. На върха на главното устройство

2. Над контролния филтър

3. На малкия филтър (ако сте го купили)

4. На гаранционната карта

5. На куфара

Общо обяснение

Устройството Goldaks с технология DDT и възможности за търсене в технологията LR-TR идва с целеви работни програми като ALL, EPP, PP, TRACKING, LIGHT MODE и много други. Ние в Goldaks не компрометираме по никакъв начин в процеса на планиране и производство. Използваме продукти с най-високо качество, за да постигнем висококачествен продукт. Нашата компания съществува от десетилетия в областта на откриването, идентифицирането на дълги разстояния и дълбоки дълбочини. Имаме произведени продукти за различни индустрии и поверителност за целите на изискването на клиента да намери различни цели за дълги разстояния и дълбоки дълбочини. Сега предлагаме на пазара нашия продукт за търсене, идентифициране и откриване на злато, сребро, мед и диаманти. Ние сме много щастливи, че сте избрали да купите водещия световен продукт за тези цели. След дългогодишен опит в нашите лаборатории достигнахме до крайния продукт, който се съсредоточава основно върху разбирането на целевото търсене, най-бързото и най-точното откритие, наблюдавано досега в света. С помощта на 6 насочени антени и SUPER голяма антена, сензори и напреднали процесори в света.

За да постигнем възможно най-точен резултат, до 100% успех, трябва да постигнем точността на целта най-малко 3 различни пъти, 3 опити от различни региони и посоки, като по този начин създаваме един вид марка на земята, маркиране пресичането на всички опити и по този начин постигане на точна и реална точка.

Магнитното поле на Земята е едно от физическите свойства на Земята. Магнитното поле оказва въздействие върху различни явления на Земята, в атмосферата и в най-близкото до него пространство. В полето за търсене и откриване го използваме, за да нулираме устройството, с което работим, като възстановим устройството в сравнение с търсещата земя. Когато извършим точен и точен баланс на земната повърхност до планираната основа, ще получим точни резултати до 100% точен и точен успех. Когато сме в режим на земно равновесие, винаги използваме компас и стойка, обърната на юг и на север

Друг препоръчителен метод за маркиране на точна точка е работата на устройството от всички страни на точката, която подозирате. По този начин се знае най-точното местоположение до 100 процента успех в откриването на най-точната точка в почвата на целта. При този метод изискваме и използването на малък филтър срещу скали / камъни / желязо – този филтър допринася значително за точността на целта, както и за качественото откриване без намеса на фона.

Преди да започнете

 

 • Свържете 6-те антени на мястото им на определеното място. Уверете се, че устройството с антените се върти лесно и не създава шум.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Включете зарядното устройство и заредете филтъра на филтъра за не повече от 2 часа. след това заредете основното устройство не повече от 6 часа.

Започване

 

Инструкции за правилна употреба

 

Време Няма работа по време на мълния и черно небе. Емоции Не работете под гняв, раздразнителност и екстремни емоционални ефекти. дрехи Работата ще се извършва само с дрехи от памук. Електрически устройства Не работят около електрически устройства като телефони, мобилни телефони, радиоприемници и т.н. Кожени обувки Силно препоръчваме да не носите кожени обувки, когато използвате продукта. Език на тялото Винаги се уверете, че сте изправени и изправени право. Тази разпоредба е много важна за успеха.

 

МОЛЯ ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД

 

Преди да започнете, трябва да прочетете и разберете Ръководството за потребителя.

● Трябва да практикувате няколко пъти, преди да го използвате.

● Съхранявайте на хладни и сухи места 15-40 ° C 5% -70% влажност.

● Не използвайте бижута, докато работите с устройството.

● Не използвайте мобилния телефон близо до устройството.

● Не работете под високо електропроводни линии.

● Не работете над мощност или вода.

 

Първи стъпки

 

Анти-желязо / Камъни / Филтър за самородно злато

Филтър с много високи филтриращи възможности до 100% точна и тиха филтрираща точност. Когато работите с този филтър, следвайте указанията за точно използване, както следва. Препоръчително е филтърът да се постави на земята, така че филтърът да стои в изправено положение на земята и когато антената е обърната нагоре и / или отстрани, но в този случай е важно да се насочи към страната на търсенето. Разстоянието за търсене, когато използвате този филтър, трябва да бъде до 100 метра от търсещото устр. Ако се движите по-далече от това разстояние, трябва да се върнете и промените местоположението на филтъра на земята, така че да е в разумно разстояние от търсенето. Филтърът има прекрасни, точни и проверени възможности за откриване 3 пъти за една секунда. Този алгоритъм води до големи идентификационни резултати и вероятно до най-добрите резултати за идентифициране на тези вещества в света. Филтърът има директен контакт с основното устройство. След като разберете как работи устройството и според някои принципи и знаете границите му – получавате точни резултати и лесно и удобно търсене.

Калибриране

 

● Най-важната стъпка е възстановяването и калибрирането на устройството

● Трябва да направите това, когато стоите изправен и се уверете, че в земята под вас изобщо няма метали.

● Поставете блока Anti-Nuggets / Iron / Rocks на правилното място в избраната зона за търсене.

● Уверете се, че сте в посока север-юг, както е описано в това ръководство за потребителя по отношение на магнетизма на земята.

● Спуснете и регулирайте лицевата страна на устройството – с лице към земята – поддържайте права ръка.

● Отворете устройството с бутона за включване / изключване.

● Отворете контролния блок на филтъра с включен бутон за изключване.

● Изберете метод за търсене,

● Задръжте 3 секунди в това положение и след това вдигнете устройството под прав ъгъл на 90 градуса пред вас.

● Повторете тази стъпка 3 пъти.

● Това е много важна стъпка и трябва да разберете, че ако устройството не е калибрирано и не е рестартирано, неговото изпълнение няма смисъл.

Препоръчваме ви да продължите да възстановявате и балансирате устройството си в “Режим на проследяване“. Следвайте подробно инструкциите “Режим на проследяване”. Друга важна препоръка е свързването на материала, който искате да търсите близо до контролната / филтърната кутия на устройството по време на нулиране в “Режим на проследяване“.

Ключови знаци

 

DDT – 3D триизмерна технология за откриване за най-напредналите търсене и откриване в света. Включително разстояние, дълбочина и цел.

ALL– Определението на тази концепция е общо търсене с най-високите и най-дълбоки способности за идентификация в света днес.

LR-TR – Дълги разстояния до 5000 метра като купол, който се намира над устройството 360 градуса около него. Антените се сравняват с най-модерните антени, които са свързани с подобрени процесори и напредват към способностите за откриване, откриване и търсене, които досега не са се виждали в света.

EPP – подобрена версия само за PP Това е супер супер режим Детектор показалец много точен по луд начин Този режим се използва главно за малки разстояния, защото възможностите за изместване на хора не позволяват работа в този режим дълги разстояния.

PP – Точен показалец, който служи като много висока и много точна опция за откриване. Трябва да разберем, че има някакъв вид лазерен лъч, който се насочва към целта и колкото по-далече, възможно най-малко движение на инструмента може да достигне детектиращо движение до стотици метри.

P6FE1M – обработка на шест честоти на всеки един милисекунда.

ANTI FILTER – Филтрирайте, за да заглушите и да предизвикате изчезването на различни видове открития като: скали, желязо и късчета и по този начин да накарате устройството да се съсредоточи единствено върху великата цел.

 

 

 

Режим 1 – PP

 • Търсете до 100 метра
 • Потърсете дълбоко в земята до 3 метра
  1.x / 180 °

  2.x / 45 °

  3.X / 90 °

  Инструкции:

  ● Двойката предни антени се използва за търсене, откриване и фокусиране на целта, доколкото целта трябва да отговаря директно на тези антени като невидим лазерен лъч. Следователно, работата и търсенето трябва да се извършват с голямо внимание, без да се налагат ненужни колебания, с акцент върху фокуса и стабилността.

  ● Другите антени се използват за търсене на по-широко, по-дълбоко разстояние и за увеличаване на интензивността на откриване и откриване и всъщност се използват също и като многократно захранване.

  ● Имайте предвид, че в тази ситуация извършвате търсене според горните характеристики на режим за търсене и не можете да изпълнявате тип на търсене, различен от този режим.

Режим 2 – PP

 • Търсете до 50 метра
 • Потърсете дълбоко в земята до 6 метра
  1.x / 180 °

  2.x / 45 °

  3.X / 90 °

  Инструкции:

  ● Двойката предни антени се използва за търсене, откриване и идентифициране на целта, доколкото целта трябва да отговаря директно на тези антени като невидим лазерен лъч. Следователно, работата и търсенето трябва да се извършват с голямо внимание, без да се налагат ненужни колебания, с акцент върху фокуса и стабилността.

  Тези антени, които се приближават директно до Земята, се използват за търсене на по-голяма дълбочина във всички видове почви.

  ● Другите антени се използват за търсене на по-широко, по-дълбоко разстояние и за увеличаване на интензивността на откриване и откриване и всъщност се използват също и като многократно захранване.

  ● Имайте предвид, че в тази ситуация извършвате търсене според горните характеристики на режим за търсене и не можете да изпълнявате тип на търсене, различен от този режим.

 

Режим 3 – PP

 • Търсете до 10 метра
 • Търсете дълбоко в земята до 12 метра
  1.x / 180 °

  2.x / 90 °

  3.X / 90 °

  Инструкции:

  ● Двойката предни антени се използва за търсене, откриване и идентифициране на целта, доколкото целта трябва да отговаря директно на тези антени като невидим лазерен лъч. Следователно, работата и търсенето трябва да се извършват с голямо внимание, без да се налагат ненужни колебания, с акцент върху фокуса и стабилността.

  Тези антени, които се приближават директно до Земята (4 антени), се използват за търсене на по-голяма дълбочина във всички видове почви.

  ● Другите антени се използват за търсене на по-широко, по-дълбоко разстояние и за увеличаване на интензивността на откриване и откриване и всъщност се използват също и като многократно захранване.

  ● Имайте предвид, че в тази ситуация извършвате търсене според горните характеристики на режим за търсене и не можете да изпълнявате тип на търсене, различен от този режим.

Режим 4 – EPP

 • Търсете до 1 метър
 • Търсете дълбоко в земята до 24 метра
  1.x / 90 °

  2.x / 90 °

  3.X / 90 °

  Инструкции:

  ● Това е една от най-търсените ситуации от нашите клиенти. Търсенето на възможности за откриване, откриване и идентификация на по-големи дълбочини, отколкото в миналото. Щастливи сме да Ви разкрием нова ситуация с най-дълбоки възможности за откриване, откриване и проучване в диапазона до 1 квадратни метра. Възможности за откриване до дълбочина до 24 метра!

  Тези антени, които се приближават директно до Земята (6 антени), се използват за търсене на по-голяма дълбочина във всички видове почви.

  ● Имайте предвид, че в тази ситуация извършвате търсене според горните характеристики на режим за търсене и не можете да изпълнявате тип на търсене, различен от този режим.

Режим 5 –  ALL

 • Търсете до 5000 метра
 • Потърсете дълбоко в земята до 70 метра
  1.y / 180 °

  2.Y / 45 °

  3.Y / 90 °

  Инструкции:

  ● Двойката предни антени се използва за целенасочени търсения. Тези антени притежават най-модерните възможности за откриване в света и са свързани с усъвършенстван процесор с усъвършенствани алгоритмични възможности за решаване на въпроса за идентифициране, откриване и търсене, като обръщат внимание на най-бързата скорост на полето. Точността и скоростта са името на нашата игра.

  ● Двете средни антени са от най-обширните имена за търсене, както и двете задни антени, които се обръщат към Земята, и най-вече за търсене на луди дълбини, които все още не са виждали.

  ● Имайте предвид, че в тази ситуация извършвате търсене в съответствие с горните характеристики на режим за търсене и не можете да изпълнявате тип на търсене, различен от този режим.

  ● Този режим се използва много пъти и е много важно да знаете, че след използване на режим номер 6 е важно да активирате този режим режим режим 5 ALL.

Режим 6 – РЕЖИМ НА СЛЕДЕНЕ

 • Разширено ресетване на земите и режим на балансиране.
 • Ако сте в минерална почва, работете в продължение на 20 минути в това състояние.
 • Забележка – За да стартирате заданието за търсене след тази стъпка, отидете само в режим “ALL 5 Mode”.
  1.Z / 45 °

  2.Z / 45 °

  3.Z / 45 °

  Инструкции:

  ● След като този режим е включен, работете само в режим 5 ALL Не използвайте друг режим, защото устройството е програмирано така, че след като режимът TRACKING ще работи само в режим 5 ALL.

  ● Този режим на нулиране на устройството за заземяване е нужен и се активира, за да отговаря на конкретния материал на земята, за да бъде регулиран съответно и да ни даде точни и забележителни резултати.

  ● При всяко условие се препоръчва да се извърши нулиране на земята, както е описано подробно в началото на ръководството за експлоатация. Освен това, ако работите в минерална земя (където има много минерални соли и т.н.), това е известно в полето за търсене и затруднява търсенето на устройствата. Поради това е необходимо да се извърши ръчно и професионално балансиране на земното равновесие на минералната земя, в зависимост от почвата.

  ● Трябва да държите дръжката на устройството здраво и да поставите устройството на земята за търсене. Поставете устройството така, че дръжката на устройството да се докосне до самата земя. Възможността за контакт между земята и устройството е много важна, тъй като устройството е произведено чрез висококачествени метали, така че връзката да се извърши правилно, когато хоризонталното нулиране на земята и работата на устройството по правилния начин.

Режим 7 – GOLD LIGHT РЕЖИМ

 • Направете идентификация по предназначение – злато
  1.x / 45 °

  2.x / 45 °

  3.X / 45 °

  Инструкции:

  ● Антени направо напред за търсене до разстояние до 500 метра за търсене на дълбочина до 3 метра.

  ● Антени с правоъгълен ход на 45 градуса надолу за търсене на разстояния до 50 метра, за търсене на дълбочини до 6 метра.

  ● Използването на този режим е ефективно само когато сте работили с други ситуации, за да приближите съкровището си. Горната ситуация е ситуация с висока якост, точност и местоположение и не е подходяща за използване в района без цел.

Режим 8 – SILVER LIGHT РЕЖИМ

 • Направете идентификация по предназначение – сребро
  1.x / 45 °

  2.x / 45 °

  3.X / 45 °

  Инструкции:

  ● Антени направо напред за търсене до разстояние до 500 метра за търсене на дълбочина до 3 метра.

  ● Антени с правоъгълен ход на 45 градуса надолу за търсене на разстояния до 50 метра, за търсене на дълбочини до 6 метра.

  ● Използването на този режим е ефективно само когато сте работили с други ситуации, за да приближите съкровището си. Горната ситуация е ситуация с висока якост, точност и местоположение и не е подходяща за използване в района без цел.

Режим 9 – DIAMOND LIGHT РЕЖИМ

 • Направете идентификация по предназначение – диамант
  1.x / 45 °

  2.x / 45 °

  3.X / 45 °

  Инструкции:

  ● Антени направо напред за търсене до разстояние до 500 метра за търсене на дълбочина до 3 метра.

  ● Антени с правоъгълен ход на 45 градуса надолу за търсене на разстояния до 50 метра, за търсене на дълбочини до 6 метра.

  ● Използването на този режим е ефективно само когато сте работили с други ситуации, за да приближите съкровището си. Горната ситуация е ситуация с висока якост, точност и местоположение и не е подходяща за използване в района без цел.

Режим 10 – COPPER LIGHT РЕЖИМ

 • Направете идентификация по предназначение – мед
  1.x / 45 °

  2.x / 45 °

  3.X / 45 °

  Инструкции:

  ● Антени направо напред за търсене до разстояние до 500 метра за търсене на дълбочина до 3 метра.

  ● Антени с правоъгълен ход на 45 градуса надолу за търсене на разстояния до 50 метра, за търсене на дълбочини до 6 метра.

  ● Използването на този режим е ефективно само когато сте работили с други ситуации, за да приближите съкровището си. Горната ситуация е ситуация с висока якост, точност и местоположение и не е подходяща за използване в района без цел.

Има ли и други начини да се науча?

Има много методи, предоставяни от различни професионалисти в тази област, от всеки професионалист и от собствения му метод на работа. ние препоръчваме само този метод на работа и гарантираме, че ако работите в нашия метод стъпка по стъпка с голямо внимание на всеки детайл във всеки етап можете да получите големи, точни и точни резултати.

Не съм се упражнявал и следвал всички инструкции, които сте въвели, но устройството не функционира добре. Какво трябва да направя?

На първо място, радваме се, че се опитвате. Ако инвестирате достатъчно мисъл и усилия и следвате всеки раздел на всеки етап, сигурни сме, че ще постигнете вашите добри цели. Можете да получите допълнителни съвети от един от нашите представители по всяко време.

Има ли преводи и на други езици?

Да, имаме преводи на различни езици. Английски, арабски, иврит, френски, испански, немски и китайски. Скоро ще публикуваме на други езици. Надяваме се тези преводи да ви са полезни.

Мога ли да работя с устройството не според вашите стъпки, а според моите желания?

Не го препоръчваме. Работихме усилено, за да стигнем до списъка с подредени стъпки. Но на последно място устройството ви принадлежи и следователно можете да правите каквото искате, разбира се, в рамките на закона и, разбира се, ние не поемаме отговорност за резултатите, които не са от начина, по който нашите ясни инструкции.

Използвайте разрешени зони

Нашето задължение да Ви информираме и да Ви препоръчваме да търсите области. Тъй като това е сайт, обслужващ всички клиенти в мрежата, обикновено се отнасяме към тази тема. Всяка страна има свои собствени закони, закони, свързани със законността на търсенето на природни ресурси, изгубените съкровища, древността, определението за антикварни предмети, забранените райони за търсене и районите, които трябва да бъдат претърсени, правилата за намиране и обработка на антики. Насърчаваме всеки от нашите клиенти да следва тези указания и закони в избраната от тях зона за търсене. В повечето страни няма изключителни ограничения по този въпрос, но все пак искаме да обърнем внимание на този въпрос. Надявам се да имате добри, задоволяващи търсения. Екипът на GOLDAKS.

s

Безопасност при зареждане

Бъдете внимателни, когато използвате зарядното устройство. Прочетете точните указания за употреба, изброени в Ръководството за потребителя. За да сте сигурни, че няма да превишите времето за зареждане.

U

Граници на полето за търсене

Това е много важен въпрос. Препоръчваме да търсите да се фокусирате върху конкретна област за търсене и да знаете нейните граници. Нашето модерно устройство има възможности за евакуация до 5 километра. Това е голямо разстояние, определено най-високата и най-напредналата възможност за откриване и търсене в света, така че трябва да сте наясно, че не нахлувате в зони, които са частна собственост и че границите са ограничени. Разбира се това е само нашата препоръка. Със сигурност ще намерите съкровища, екипът на GOLDAKS.

Изтеглете потребителското ръководство само за лична употреба

Всеки, който разпространява файла, нарушава закона

Оставете ни съобщение

Оставете ни съобщение

×
Show

Безплатна Доставка В Цял Свят!

Не Пропускайте!

Купете Сега

GoldAks

Вижте Ни В